Gevorderdencursus

En daar ben je dan aangekomen, bij de laatste cursus die we bieden in de ‘ gehoorzaamheids- serie’ .
Je hebt ondervonden dat die ‘gehoorzaamheid’ bijna meer bij jou van toepassing was dan bij je hond. Je bent inmiddels echt bij de laatste fase van de puberteit aangekomen en nu komt het er op aan.
Alle oefeningen gaan los van de lijn en dan sta je daar lekker met de gedachten; ‘ Doet ie het of doet ie het niet?’
Nou ik kan je bij voorbaat al vertellen; nee, vast niet altijd…

So what? het einddoel is voor ons nog steeds dat jij hebt leren communiceren met je hond. Dus als hij een keer aangeeft tijdens de les dat hij een oefening niet wil, niet durft, niet kan, of misschien gewoon een keer geen zin in heeft, dan heeft hij daar echt recht op.
Het wordt hier de beproeving; probeer er nu eens achter te komen waarom je hond niet doet wat je van hem vraagt. Ligt het aan je manier van vragen, ben je wel duidelijk, klink je als een vrolijke liefdevolle baas, of als een marktkoopman die zijn dag niet heeft…
Zijn allemaal van die dingen, die er net voor kunnen zorgen dat je hond even niet mee wil doen. Hoe gaaf is het dan, om uit te zoeken en erachter te komen wat hij nodig heeft om wel weer met je door te willen gaan?

Wanneer je deze laatste uitdaging met ons aangaat, beloof ik je, dat je een ‘master’ wordt in je hond vragen te stellen op de juiste manier. Jouw rugzak met kennis wordt zo volgestopt door ons, dat je op ieder moment, voor ieder vraagstuk, wel vier verschillende opties eruit kan trekken. Dan zit er altijd wel eentje bij waar je hond wel wat mee kan.

Cadeautje voor jullie harde werk

Uiteraard is het grootste cadeau, het feit dat jij alle cursussen bij ons hebt overleefd en dat je dat nog met een enorme dosis humor en plezier hebt gedaan. Je bent een enorme doorzetter en dat wordt zeer gewaardeerd door zowel ons als je eigen hond.
De negen wekelijkse Gevorderdencursus bestaat uit acht lessen van een uur en wordt afgesloten met een praktijkexamen op de negende dag. Bij het behalen van het examen krijg je een mooi certificaat uitgereikt en je hond (die echt nog steeds de meeste credits verdient met zijn engelengeduld) krijgt daarvoor uiteraard weer een lekker smakelijk cadeautje!.

Inschrijven

Heb je zin om mee te doen? Dan kan je hieronder een ‘ticket’ kopen en ben je meteen verzekerd van een plekje. Je krijgt direct een mail met meer informatie toegestuurd wanneer je betaling gelukt is.