Over Chris

Christian Gieling is de man van Elisa en intern opgeleid tot instructeur.
Chris geeft sinds 2012 les op de hondenschool en doet dit nog steeds met veel passie en plezier.
In Chris zijn leven zijn altijd honden geweest, van groot tot klein en sinds 2001 viel hij voor het ras de Rottweiler.
Rottweilers hebben een heerlijk stevige persoonlijkheid  en dat past goed bij het karakter van Chris. Chris is oud militair en houdt wel van een uitdaging. Het opvoeden van de baasjes achter de hond (ja sorry, de baasjes moeten we toch echt meer leren dan de hond) past dan ook goed bij hem. Je moet overigens wel tegen een stootje kunnen en niet schrikken van een spiegel die je voorgehouden kan worden tijdens het volgen van Chris zijn lessen. Maar als het goed is, ben je je daar bewust van wanneer je je aanmeldt voor een cursus bij HondenCollege. Hier werken we zoals eerder genoemd, echt even anders en jij als baas wordt gestimuleerd om je te verdiepen in de taal van de hond.

Chris wordt door iedere hond geliefd, van heel groot, tot heel klein. Ze trekken als een magneet naar hem toe en hij kan ze altijd duidelijk maken dat samenwerken enorm leuk en zeker de moeite waard is. Dit met een grote dosis plezier en overtuigingskracht (ja dat betekent lekker gek doen op het veld en nee, dat betekent niet ‘de baas’ spelen).

Chris houdt van actie, dus stilstaan in zijn les is geen optie. Bereid je voor op een enorm leerzame en energieke les, waarna jij en je hond heerlijk voldaan weer naar huis kunnen.