Cursussen

Puppycursus

Pubercursus

Gevorderdencursus

HondenCollege staat bekend om de leuke en leerzame lessen. Je wordt echt uitgedaagd om het maximaal haalbare uit jezelf te halen en uit je hond.
Samenwerking staat voorop en ik investeer dus het meest van de tijd in jou als eigenaar, zodat jij de expert wordt over jouw hond.

Hoe fantastisch is het, wanneer je echt begrijpt wat je maatje probeert te vertellen. Hij kletst de hele dag tegen je, je moet er alleen naar leren luisteren en daar help ik je bij.

Wanneer je alleen maar deel wil nemen aan een cursus, omdat je denkt dat dat zo hoort, dan ben je bij mij niet aan het goede adres. Ik breng meer, maar verwacht ook meer van jou. Ik breng al mijn waardevolle kennis met veel passie over aan mijn cursisten en verwacht dan ook een dubbel en dwarse inzet terug.

Bij mij krijg je dus ook huiswerk op. Simpelweg de oefeningen doen thuis en in je omgeving en daar komen allerlei andere opdrachten uit voort. Denk hierbij aan filmpjes maken van de voortgang, zelf filmpjes analyseren die gemaakt zijn van jou en je eigen hond en van alles wat nog in mijn creatieve brein tevoorschijn komt.
Je krijgt dus echt opdrachten om de hondentaal helemaal te laten integreren in jouw eigen koppie, zodat je band met je hond oer en oersterk wordt.

Jarenlang heb ik met een groep gemotiveerde instructeurs les gegeven aan vele groepen, maar in 2019 is het roer omgegaan.

Ik heb ervoor gekozen om de lessen alleen nog maar in privéles- vorm nog te geven, omdat ik echt alle aandacht bij jou en je hond wil houden. Daarbij, merkte ik vaak op, dat de honden op het veld prima gedrag lieten zien, maar dat de baasjes thuis tegen ander gedrag aanliepen.
Ik kreeg dan ook regelmatig te horen dat ze de juf het liefst mee naar huis namen en dat is nu dus mogelijk.

Kijk rustig in bovenstaand aanbod en bij vragen, mail me gerust op info@hondencollege.nl