Cursussen

Disciplinecursus

Ga naar Disciplinecursus

Gevorderdencursus

Ga naar Gevorderdencursus

HondenCollege staat bekend om de leuke en leerzame lessen. Je wordt echt uitgedaagd om het maximaal haalbare uit jezelf te halen en uit je hond.
Samenwerking staat bij ons voorop en we investeren dus het meest van de tijd in jou als eigenaar, zodat jij de expert wordt over jouw hond.

Hoe fantastisch is het, wanneer je echt begrijpt wat je maatje probeert te vertellen. Hij kletst de hele dag tegen je, je moet er alleen naar leren luisteren en daar helpen wij je bij.

Wanneer je alleen maar deel wil nemen aan een cursus, omdat je denkt dat dat zo hoort, of omdat je vindt dat je hond even moet socialiseren, dan ben je bij ons niet aan het goede adres. Wij brengen meer, maar verwachten ook meer van jou. We brengen al onze waardevolle kennis met veel passie over aan onze cursisten en verwachten dan ook een dubbel en dwarse inzet terug.

Bij ons krijg je dus ook huiswerk op. Simpelweg de oefeningen doen thuis en in je omgeving en daar komen allerlei andere opdrachten uit voort. Denk hierbij aan filmpjes maken van de voortgang, zelf filmpjes analyseren die gemaakt zijn van jou en je eigen hond en van alles wat nog in ons creatieve brein tevoorschijn komt.
Je krijgt dus echt opdrachten om de hondentaal helemaal te laten integreren in jouw eigen koppie, zodat je band met je hond oer en oersterk wordt.
Alle cursussen duren negen weken, waarbij je op een vaste dag in de week les hebt. We geven les op maandagavond en zaterdagochtend en je kunt dus zelf kiezen welke dag het best bij je past.
Je krijgt tijdens iedere cursus acht praktijklessen en op de negende dag wordt je examen afgenomen. Tevens heb je de mogelijkheid om te aan te melden voor diverse super interessante lezingen die we geven.

Ben je nieuwsgierig of onze methode bij je past? Kom dan gerust eens vrijblijvend kijken. Je hoeft dit niet vooraf te melden.
Wel vraag ik je, wanneer je wil nakletsen over wat je gezien hebt, of vragen wil stellen, je dit even telefonisch of per email doet de volgende dag. Wij willen graag de volle aandacht bij de groepen houden en geven achter elkaar les. De dag erna, maken we graag tijd voor je om alles te bespreken en je vragen te beantwoorden.