Jouw hond, als coach

Soms lopen dingen niet lekker. Voel je je niet op je plek op je werk, loop je emotioneel vast in je relatie, of spelen er andere zaken waardoor je meer blokkeert dan functioneert.
Wanneer je (hoog) sensitief bent, dan komen vele prikkels van onze wereld keihard binnen en daardoor kan je ook uit je doen zijn. Waar het dan ook aan ligt, dat je je niet oké voelt, er is iets wat ik je daarover wil vertellen.

Wist je, dat jouw hond jou hier heel goed bij kan helpen?

Je hebt vast wel eens gehoord dat honden mensen spiegelen. Dat is ook zo en daardoor maken ze jou ook het een en ander duidelijk, mits je dit leert te zien.

In de wereld van de hond, valt zoveel moois te ontdekken. Dit houdt namelijk niet op bij het alleen maar mogen samenleven met ze.

Wanneer jij echt een next- level band met je hond wil en stappen wil maken in je eigen persoonlijke ontwikkeling, dan is ‘ leren luisteren met je ogen’ een van de dingen die ik je zou willen leren.

Een voordeel van deze nieuwe manier van ontdekken waarom je nou steeds vast zit, is dat je eens je mond leert houden. Want zo lang die mond beweegt, is het koppie sturend en dat koppie gaat veelal voorbij je gevoel. En wanneer je je mond houdt en dus uit je hoofd stapt, ontstaat er nieuwe ruimte om het eens op een andere manier te bekijken en te voelen. Want ohja, doorlopen kunnen we allemaal, maar echt voelen wat we voelen, dat werkt meestal niet zo goed meer wanneer je even vastgelopen bent nietwaar?

Al toen ik een klein meisje was, had ik een speciale band met honden. De honden die niemand kon aaien, kwamen naar mij toe. Zij vertrouwden mij en ik hen. Die onverklaarbare band heb ik met bijna alle honden en ik voel altijd wat er bedoeld wordt.
Al mijn eigen honden hebben mij ontzettend veel geleerd en door hen, ben ik emotioneel niet alleen gegroeid, maar ook in staat om hun wijsheden door te geven. Dat lijntje hoofd en hart, werkt bij heel veel mensen niet zo goed meer en daar wil ik je graag bij helpen, samen met jouw hond. Want net zoals mijn honden mij hielpen stappen te maken, wil jouw hond dat ook voor jou doen.

Heb ik je getriggerd? Lees dan even verder op de pagina ‘Uit je hoofd en in je hart’ onder het kopje ‘Jouw hond als coach’ en ontdek wat mijn programma voor je kan betekenen.