Pubercursus

Puber- overlevingspakket (met een knipoog)

Wat zit er in het pakket?

Het Puber overlevings- pakket, bevat vier privé praktijklessen van een uur, waarin jij en je puber gaan werken aan die ijzersterke band die je voor ogen had, toen je hem in huis haalde. Soms lijkt die ver te zoeken als er bananen in de oren zitten bij je hond :), maar ik help je door deze uitdaging heen!
Op mijn trainingsveld, is er letterlijk álle ruimte om daaraan te werken. Maar als extra ondersteuning, krijg je tevens toegang tot je eigen persoonlijke leer- omgeving in de HondenCollege Online Academie.
Als extraatje krijg je ook een oefeningenboek, waar allerlei leuke oefeningen staan die je kunt doen thuis, die ook weer je band zullen verstevigen.

Het Puber overlevings- pakket, is een totaalpakket, die ervoor zorgt, dat je je hond echt gaat begrijpen en hij jou ook. Alles valt en staat met communicatie en daarbij ga ik je helpen.

Het is een pakket, waar we met heel veel plezier, super mooie stappen gaan maken in de ontwikkeling van niet alleen jouw hond, maar vooral in de ontwikkeling van de vertrouwensband tussen jou en je maatje.

Wie geeft de lessen?

De lessen worden gegeven door mij, Elisa Torlentino.

Ik ben afgestudeerd Kynologisch instructeur, CBATI (specialisme in angst, agressie, onzekerheid en hyperactiviteit bij honden), Begeleider Angst voor Honden en gedragsdeskundige in hond- kind relaties. Daarnaast ben ik coach voor mensen die op een diepere laag willen ontdekken wat er nog meer te leren valt over het prachtige dier, de hond.


Leren vanuit huis, in je eigen luie stoel
Wat les volgen bij HondenCollege nou uniek maakt, is niet alleen dat je één op één les krijgt in het expert worden over jouw hond, maar ook dat je toegang krijgt tot jouw eigen persoonlijke (online) leeromgeving, in de HondenCollege Online Academie.

Uniek! De HondenCollege Online Academie

Naast dat alle persoonlijke begeleiding dit pakket al uniek maakt, krijg je ook nog eens toegang tot jouw eigen persoonlijke online leeromgeving in de HondenCollege Online Academie. Dit geldt overigens voor beide opties.
In deze Online Academie, kan jij vanuit huis en vanuit je luie stoel, deelnemen aan mooie en leerzame lessen die voor je klaar staan. Ook krijg je opdrachten toegewezen die je kunt gaan maken en waar je feedback op krijgt. Deze leeromgeving is voor jou alleen toegankelijk en bevat super veel waardevolle informatie die gespitst is op de lessen die je volgt. Dus ook wanneer je voor optie 2 gaat, zullen er lessen toegevoegd staan die over jouw gevraagde lesstof gaan. Op deze manier, kun je de voor jou belangrijke informatie als naslagwerk nog uitprinten en mij additionele vragen stellen die je misschien vergeten bent tijdens de praktijkles.

Twee opties mogelijk!

Omdat er zoveel verschillende mensen zijn, met zoveel verschillende wensen, is een cursus bij mij altijd maatwerk. Dit wil ik ook doorvoeren naar de praktijklessen en daar dan ook twee keuzes aanbieden.
Je kunt kiezen voor de optie waarbij jullie alle vier de lessen naar de locatie van HondenCollege toekomen, of voor de optie waarbij jullie twee keer naar mij toekomen en ik twee keer naar jullie. Ik leg ze hieronder even verder uit.

Optie 1: Vier praktijklessen op mijn locatie

Tijdens de privélessen, gaan we in een prikkelarme omgeving je puber herinneren aan hetgeen hij ook alweer allemaal geleerd heeft en hoe hij ook alweer contact met jou kan houden, terwijl er allerlei geuren zijn bijgekomen en nieuwe uitdagingen op de loer liggen. Daarnaast krijg jij een flinke les in Pubertaal en zo leren jullie elkaar dus pas echt begrijpen.
Ik ga jou leren, hoe je je puber kunt vragen iets voor je te doen, zonder dat je daar druk of correcties voor hoeft te gebruiken. Dit is namelijk echt onnodig wanneer je gewoonweg elkaars taal begrijpt. We gaan de basisoefeningen die je in groepslessen ook zou krijgen, allemaal aanleren, omdat je puber in deze wereld echt wel wat vaardigheden kan gebruiken. Ik voeg vele afleidingen toe, die bestaan uit voorwerpen, geuren en een aantal verassingen die ik dus nog even voor me hou :).
Na iedere les krijg je huiswerk op en werken we het gehele oefeningenboek door. Doordat we één op één werken, beklijft het een stuk sneller en zal het tempo dus ook zo hoog liggen, als dat jij en je puber aankunnen.
Bij deze optie, is het aan jou de schone taak, om het geleerde in de eigen omgeving toe te passen, waar nóg meer afleiding aanwezig zal zijn. Jouw huiswerk oefeningen, zullen daaraan gekoppeld zijn, zodat ik je groeiproces daarin kan volgen en je kan voorzien van feedback.

Optie 2: Twee privé praktijklessen bij ons en twee praktijklessen aan huis (alleen mogelijk bij een maximale afstand van 20 km buiten Babberich)

Wanneer je merkt of voorziet, dat je thuis tegen meerdere dingen aanloopt, is er de optie tegen een meerprijs, om twee lessen bij HondenCollege en twee lessen aan huis af te nemen.
Bij de twee lessen aan huis, gaan we in de eigen omgeving verder werken aan jullie band en het geleerde in de praktijk brengen, met omgevingsprikkels waar jij en je puber iedere dag mee te maken krijgen. Je puber zit midden in de moeilijkste fase van zijn leven, die een grote piek krijgt rond zijn eerste verjaardag. Het is dan enorm belangrijk om de communicatie verder uit te bouwen, zodat jij hem kunt begeleiden in omgang met andere honden, mensen, auto’s, fietsers enzovoort.
Ik hoor vaak; “ja hier doet ie alles! maar thuis….”. Wanneer dit ook voor jou geldt, dan kan deze optie iets voor jou zijn.
We gaan per les bekijken waar de meeste behoefte/moeilijkheid ligt en daar gaan we mee aan de slag. Dit kan dus ook betekenen dat je wil werken aan moeilijkheden met andere honden, kinderen, vachtverzorging, enzovoort. Per les zullen we één onderwerp uitkiezen die de meeste begeleiding vraagt en ermee aan de slag gaan.

Telefonische coaching

Of je nou voor optie 1 of 2 gaat in je pakket, er volgt altijd een telefonische coaching van een half uur.
Twee weken na jullie laatste les, plannen we een telefonisch gesprek in van een half uur, waarin we kijken naar wat goed gaat en wat verbetering nodig heeft. Ik voorzie je direct van tips en trucks, die je direct in de praktijk kunt brengen.

Even alles op een rij

In dit pakket krijg jij:

  Theorieles in lichaamstaal

Vier privélessen voor alle vaardigheden uit de Pubercursus

  Een oefeningenboek, boordevol informatie

  Kennistoets in lichaamstaal bij honden

 Toegang tot de HondenCollege Online Academie

  Telefonische coaching

  Een brede lach op je gezicht van het plezier wat je meemaakt

In dit pakket krijgt je Puber:

  Les in hoe contact te houden met je baas ondanks geurtjes

√  Zelfbeheersing aangeleerd

  Skills in omgaan met spannende situaties

  Les in samenwerking met het baasje

  Alle oefeningen uit de Pubercursus aangeleerd

Een baasje die mee kan bewegen met puberperikelen

 Een boel lekkers voor het harde werk

De kosten

De kosten voor het totaalpakket met de vier privé lessen, op locatie HondenCollege, plus 30 minuten telefonische coaching, (optie 1) zijn €247,- inclusief 21% btw.

De kosten voor het totaalpakket, met twee lessen op locatie HondenCollege en twee lessen aan huis, plus 30 minuten telefonische coaching, (optie 2) zijn €327,- inclusief 21% btw, exclusief reiskosten ad. €0,40 per km buiten Babberich (alleen mogelijk bij een maximale afstand van 20 km buiten Babberich).

Doe je mee??

Durf je het aan, om één op één met je hond en mij aan de slag te gaan?
Durf jij in de spiegel te kijken en te leren wat jouw aandeel kan zijn in het gedrag van je hond?
Wil je veel meer leren over hoe je hond communiceert en waar hij allemaal doorheen moet in dit moeilijke hormonen circus?

Geef je dan op voor dit gave traject en stuur een mail naar: info@hondencollege.nl met jouw naam, de naam, ras en leeftijd van je hond en ik neem dan contact met je op om data af te stemmen waarop de lessen gepland kunnen worden.
Wil je liever nog even telefonisch contact om het een en ander te vragen, bel me dan op: 06-10042341.