Gevorderden cursus

Even Doorzetten- pakket

Wanneer je meegedaan hebt met het Puberpakket, kun je doorstromen naar het ‘Even doorzetten- pakket’. Dit pakket is geschikt voor de inmiddels volwassenere honden. Ze lijken qua lichaam al heel wat, maar het zijn stiekem toch nog steeds enorme pubers en die hebben echt nog wel wat ondersteuning van jou nodig. Je hond zit nu namelijk in de meest lastige fase van de puberteit die echt zijn piek bereikt en dat merk je. Hij kan soms minder goed met soortgenootjes, zet zijn kracht bij alles in, kan de wereld prima alleen aan (denkt hij) en luistert daarom nog maar met een half Oost- Indisch oor naar je, wanneer hij daar zin in heeft…..

Poeh, dat is soms flink lastig en dit pakket gaat je helpen te begrijpen wat er allemaal omgaat in dat koppie van je hond en hoe je samen hier op een (voor beide partijen) leuke manier doorheen komt.
Dit pakket past bij jou, wanneer je echt wil doorpakken in de samenwerking met je hond. Het is mijn doel, om jou echt expert te maken over je eigen hond, zodat je echt begrijpt wat hij je door de dagen heen probeert te vertellen. Je zult merken, dat wanneer je elkaar écht begrijpt, allerlei moeilijkheden als sneeuw voor de zon verdwijnen. Samenwerking is the key!

Twee opties!

Omdat er zoveel verschillende mensen zijn, met zoveel verschillende wensen, is een cursus bij mij altijd maatwerk. Dit wil ik ook doorvoeren naar de praktijklessen en daar dan ook twee keuzes aanbieden.
Je kunt kiezen voor de optie waarbij jullie alle vier de lessen naar de locatie van HondenCollege toekomen, of voor de optie waarbij jullie twee keer naar mij toekomen en ik twee keer naar jullie. Ik leg ze hieronder even verder uit.

Optie 1: Vier privé lessen op locatie HondenCollege

Wanneer jij en je hond al een goede basis gelegd hebben en je wil doorpakken op die samenwerking, kun je bij mij op locatie de uitdaging aangaan die ik je per les voorschotel. Afhankelijk van jullie wensen en behoeftes, bereid ik lessen voor die jullie hersens doen kraken.
Nog steeds ligt de focus op het begrijpen van elkaar en wanneer jullie dit goed beheersen, zal er geen uitdaging uit de weg gegaan worden. Jullie samenwerking zal naar een hoger niveau getild worden en na iedere les, krijgen jij en je hond dan ook opdrachten toegewezen, die je in eigen omgeving moet gaan uitvoeren. ik vraag je dit te (laten) filmen, zodat ik op afstand kan meekijken en je kan voorzien van feedback.

Optie 2: Twee privé lessen op locatie HondenCollege en twee aan huis (alleen mogelijk bij een maximale afstand van 20 km buiten Babberich)

Het kan ook zo zijn, dat je toch tegen wat zaken aanloopt met je hond. Misschien merk je dat hij meer moeite heeft met soortgenoten sinds hij zijn eerste verjaardag heeft gevierd, of is er interesse gewekt naar auto’s, fietsers of andere triggers. Merk je wellicht dat visite ontvangen lastig is, of je hond kinderen ineens spannend vindt. Wat er ook extra aandacht verdient, aan jou de keuze wat de inhoud van deze lessen wordt.
Bij de lessen aan huis, mag jij het onderwerp aangeven waar je graag met je hond aan zou willen werken. Zo krijg je bij deze optie dus én nieuwe lesstof aangeboden op ons terrein, die je thuis kunt doorpakken met je hond, als ook de begeleiding die je nodig hebt met uitdagingen die je hond je biedt in eigen omgeving.

Uniek! De HondenCollege Online Academie

Naast dat alle persoonlijke begeleiding dit pakket al uniek maakt, krijg je ook nog eens toegang tot jouw eigen persoonlijke online leeromgeving in de HondenCollege Online Academie. Dit geldt overigens voor beide opties.
In deze Online Academie, kan jij vanuit huis en vanuit je luie stoel, deelnemen aan mooie en leerzame lessen die voor je klaar staan. Ook krijg je opdrachten toegewezen die je kunt gaan maken en waar je feedback op krijgt. Deze leeromgeving is voor jou alleen toegankelijk en bevat super veel waardevolle informatie die gespitst is op de lessen die je volgt. Dus ook wanneer je voor optie 2 gaat, zullen er lessen toegevoegd staan die over jouw gevraagde lesstof gaan. Op deze manier, kun je de voor jou belangrijke informatie als naslagwerk nog uitprinten en mij additionele vragen stellen die je misschien vergeten bent tijdens de praktijkles.

Telefonische coaching

Of je nu voor optie 1 of 2 gaat, er zit altijd een telefonische coaching sessie bij. Twee weken na de laatste les, plannen we een telefonische coaching in van een half uur, waarin we kijken naar wat goed gaat en wat verbetering nodig heeft. Ik voorzie je direct van tips, die je weer op weg helpen.

Wie geeft de lessen?

De lessen worden gegeven door mij, de eigenaresse van HondenCollege, Elisa Torlentino.
Ik ben afgestudeerd Kynologisch instructeur, CBATI (specialisme in angst, agressie, onzekerheid en hyperactiviteit bij honden), Begeleider Angst voor honden en Gedragsdeskundige in hond- kind relaties. Daarnaast ben ik coach voor mensen die op een diepere laag willen ontdekken wat er nog meer te leren valt over het prachtige dier, de hond.


Nog even samengevat

In dit pakket krijg jij:

  Toegang tot de HondenCollege Online Academie

Vier privélessen op onze locatie van een uur

  Een dik oefeningenboek

  Een extra dosis wijsheid over jouw hond

  Optie voor twee praktijklessen aan huis

  Telefonische coaching van een half uur

  Een grote glimlach door het plezier wat je meemaakt op les

In dit pakket krijgt je hond:

  Zelfbeheersings- skills aangeleerd

  Een baasje die meebeweegt wanneer hij het moeilijk heeft

  Vaardigheden aangeleerd voor spannende situaties

  Les in samenwerking met het baasje

  Een flinke dosis zelfvertrouwen en plezier

√  De kans om zich vrij te ontwikkelen als jong volwassene

  Een boel lekkers voor al het harde werk

De kosten

De kosten voor dit gehele pakket met de vier privé lessen, op locatie HondenCollege, plus 30 minuten telefonische coaching, (optie 1), zijn €247,- inclusief 21% btw.

De kosten voor dit gehele pakket, met de twee lessen op locatie HondenCollege en twee aan huis, plus 30 minuten telefonische coaching, (optie 2) zijn €327,- inclusief 21% btw, exclusief reiskosten ad. €0,30 per km buiten Babberich (alleen mogelijk bij een maximale afstand van 20 km buiten Babberich).

Doe je mee??

Durf jij de laatste stappen te nemen en te ontdekken wat jij als baasje meer of minder mag doen om je hond te helpen?
Ben je bereid sommige overtuigingen die je hebt, los te laten en écht te investeren in hetgeen je hond nodig heeft?
Wil jij zien wat je hond zou kiezen en daarin mee te leren bewegen waar mogelijk?

Meld je dan aan en stuur een mailtje naar: info@hondencollege.nl met daarin jouw naam, de naam van je hond, de leeftijd en het ras en welke trainingen je hiervoor al gedaan hebt. Ik neem daarna contact met je op om data af te stemmen waarop de lessen gepland kunnen worden.