Gevorderden – Winterprogramma

Even Doorzetten- pakket

Tijdens onze winterstop, zullen we geen Discipline- en Gevorderden cursussen geven in groepsvorm op onze locatie in Zevenaar. Maar dit betekent niet, dat je dan niet meer terecht kunt bij ons wanneer je met je hond aan de slag wil.

Ons winterprogramma voor de inmiddels iets volwassenere honden, maar toch nog steeds enorme pubers, bevat namelijk een ontzettend gaaf pakket met privélessen die we het ‘Even doorzetten- pakket’ noemen. Je hond zit nu namelijk in de meest lastige fase van de puberteit die echt zijn piek bereikt en dat merk je. Hij kan soms minder goed met soortgenootjes, zet zijn kracht bij alles in, kan de wereld prima alleen aan (denkt hij) en luistert daarom nog maar met een half Oost- Indisch oor naar je, wanneer hij daar zin in heeft…..
Poeh, dat is soms flink lastig en dit pakket gaat je helpen te begrijpen wat er allemaal omgaat in dat koppie van je hond en hoe je samen hier op een (voor beide partijen) leuke manier doorheen komt.
Dit pakket past bij jou en je hond wanneer je de puber en disciplinecursus gedaan hebt bij ons, of wanneer je elders een vergelijkbare cursus gedaan hebt (vraag ons even naar de mogelijkheden wanneer je elders getraind hebt).

Wat zit er in het pakket?

Het Even Doorzetten- pakket, bevat één theorieles, vijf praktijklessen, waarvan drie op onze locatie in Babberich en twee aan huis of op een locatie naar keuze en in overleg, een kennistoets, een oefeningenboek, huiswerkopdrachten en je krijgt na afloop een certificaat plus wat lekkers voor je hond.

Wat gaan jullie doen?

Online theorieles
Voordat je begint met de praktijklessen, krijg je toegang tot onze online theorieles van een uur, waarin we je meenemen in de stressvolle fase waarin je hond zich momenteel bevindt, zodat je daar meer begrip voor krijgt en weet wat je kan doen om hem te ondersteunen.

Drie Praktijklessen op onze locatie
Bij de eerste drie privélessen, gaan we in een prikkelarme omgeving op ontdekking waar je hond het meest moeite mee heeft en hoe wij hem daarbij kunnen ondersteunen. We gaan een hoop oefeningen doen uit onze Gevorderdencursus, die aansluiten bij de behoefte van jouw hond en die hem gaan helpen na te denken voordat hij iets doet. Na iedere les krijg je huiswerk op en werken we het gehele oefeningenboek door.
Doordat we één op één werken, beklijft het een stuk sneller en zal het tempo dus ook zo hoog liggen, als dat jij en je puber aankunnen.

Kennistoets
Na de drie privélessen bij ons op de locatie, krijg je een kennistoets online aangeboden. Het is een mooi meetpunt, om te bezien wat je daadwerkelijk geleerd hebt van de online theorieles én van alle uitleg die je tijdens de eerste lessen gehad hebt. Je kunt direct je eigen antwoorden inzien en zien waarom je iets goed of fout beantwoord hebt. Je kunt de toets nadien doorsturen naar ons, om er samen nog eens doorheen te lopen. Wanneer je de resultaten liever voor jezelf houdt, dan mag dit ook. Wel is het dan zeer aan te raden om de theorieles nogmaals te bekijken, wanneer je score een 7 of lager is.

Twee Praktijklessen aan huis
Bij de twee lessen aan huis, gaan we in de eigen omgeving verder bouwen aan de vaardigheden die je hond aangereikt gekregen heeft en daarbij zal jij maximaal getest gaan worden op je eigen kunnen. In de eigen omgeving zal je hond ander gedrag laten zien dan op ons terrein, dus bereid je maar voor!
Per les zullen we één onderwerp uitkiezen die de meeste begeleiding vraagt en ermee aan de slag gaan. Wanneer er meer begeleiding nodig is, dan zal ik je er een passend aanbod voor doen.

Telefonische coaching
Tussen de lessen door, plannen we een telefonische coaching in van een half uur, waarin we kijken naar wat goed gaat en wat verbetering nodig heeft. Ik voorzie je direct van tips, die je weer op weg helpen naar de volgende lessen.

Wie geeft de lessen?

De lessen worden gegeven door de eigenaresse van HondenCollege, Elisa Torlentino.
Elisa is Kynologisch instructeur, CBATI (specialisme in angst, agressie, onzekerheid en hyperactiviteit) en gedragsdeskundige in hond- kind relaties.

In dit pakket krijg jij:

  Theorieles in lichaamstaal

  Drie privéessen op onze locatie

  Een dik Oefeningenboek

  Kennistoets om te zien waar je staat

  Twee praktijklessen aan huis

  Telefonische coaching

  Certificaat van deelname

In dit pakket krijgt je hond:

  Zelfbeheersings- skills aangeleerd

  Een baasje die meebeweegt wanneer hij het moeilijk heeft

  Vaardigheden aangeleerd voor spannende situaties

  Les in samenwerking met het baasje

  Een flinke dosis zelfvertrouwen en plezier

√ De kans om zich te ontwikkelen als jong volwassene

  Een boel lekkers voor al het harde werk

De kosten
De kosten voor dit gehele pakket zijn €185,- exclusief 21% btw en reiskosten ad. €0,30 per km buiten Babberich.

Betaling in twee termijnen is mogelijk, voor een meerprijs van € 50,- voor additionele administratiekosten.

Doe je mee??
Durf jij de laatste stappen te nemen en te ontdekken wat jij als baasje meer of minder mag doen om je hond te helpen?
Ben je bereid sommige overtuigingen die je hebt, los te laten en écht te investeren in hetgeen je hond nodig heeft?
Wil jij zien wat je hond zou kiezen en daarin mee te leren bewegen waar mogelijk?

Meld je dan aan en stuur een mailtje naar: info@hondencollege.nl met daarin jouw naam, de naam van je hond, de leeftijd en het ras en welke trainingen je hiervoor al gedaan hebt. We nemen daarna contact met je op om data af te stemmen waarop de lessen gepland kunnen worden.